A bemutatkozó levelünkre érkezett válaszban felszólítást kaptunk a névhasználat engedélyeztetésére!

A bemutatkozó és jelzést tartalmazó levelünkre kapott válasz olvasható a " Leveleink olvasása" menüpont alatt.Ez tartalmazza a névhsználatra vonatkozó kitételt.

A következő mailt küldtem a jegyzői titkárságra a felhívásnak eleget téve, mely jelezte, hogy engedélyeztetnünk kell a Képviselő testülettel a nevünk használlatát!

2018.02.28  19:29 - elektronikus levél a jegyzői titkárságnak-schnell.anna@obuda.hu

 

Tisztelt Hölgyem,Uram!

Siklósi Péter vagyok a Csúcshegy-Óbuda Civilt Társaság ügyvezetője.
Polgármester Úr tengnap kelt levele alapján kérném ezúton a T. Képviselő Testületet a társaságunk névhasználatának jóváhagyására és ingyenes használatának elfogadására!

Kérelmem a hivatkozott 5/1991(VI.13) Óbuda Ök. rendeletére alapozva kívánom előadni!
Az engedélyezés a civil társaságunk nevéről szól:' Csúcshegy-Óbuda Civil Társaság"
A rendelet 6/A§-ban található táblázat a Csúcshegy-Óbuda kifejezést nem tartalmazza, hiszen ilyen városrész nincs és így  valamelyikre utaló jelzős szerkezet sem került a társaságunk nevébe!

Társaságunk a csúcshegyi tulajdonosok és lakosok szervezeteként, csak lokális tevkenységet kíván folytatni,mely folyamán nem végez profitorientált tevékenységet. Természetes személyek a társaságot nem gazdasági érdekű közös céljaik előmozdítására hozták létre, a nyílvános működésre kiemelt hangsúlyt fordítva! 
Közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, a szervezete pártoktól független, és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.
Társaságunk a BP. 03-ker Csúcshegy városrész területén a Csúcs-hegy alatt érdekelt lakosok és tulajdonosok társasága,mely az infrastukturális elmaradottságunk és a belterületbe vonásunk témakörében igyekszik az érdekeltek képviseletére.
A társaság névhasználatát a fennálása időtartama alatt kívánjuk használni!
A Csúcshegy-Óbuda Civil Társaság Székhelye: 1037 Budapest, Menedékház utca Hrsz:20887/1
Működési területe: Bp.03.-ker. Csúcshegy

Ügyvivő: Siklósi Péter László - szig.sz: 960804LA
Levelezési címe: 2096 Üröm,Bécsi út 3.

Kérem a Tiszlet Képviselő testületet az 5/1991(VI.13) Ök rendelet 6/A§-ban nem felsorolt  név használatához hozzájárulni az egyesületünk nevében!

Tisztelettel: Siklósi Péter ügyvezető, Csúcshegy-Óbuda Civil Társaság

A hatodik hétbe lépve nincs válasz,a kormányhivatalt kell segítségre felkérjük,ha így marad!